Ponudba gostincem

Uporaba plastičnih posodic, folij za ovijanje živil in različnih posodic za dostavo hrane in vakuumskih vrečk je pomemben del pri potrebah po ovijanju živil, dostavi hrane ali uporabi vrečk tako za hranjenje živila kot za moderne metode kuhanja (SOUS VIDE). Gostinska ponudba zajema vakuumske vrečke različnih dimenzij, aluminijasto in živilsko folijo daljših navitij, PP in OPS ter Stiropor box in aluminijaste posodice različnih dimenzij.

VAKUUMSKE VREČKE

Ceno vakuumskih vrečk določamo glede na letno količino naročanja vakuumskih vrečk.

Standardne vakuumske vrečke

Standardne vakuumske vrečke so primerne za uporabo na komorskih strojih. Na voljo so različne dimenzije standardnih vakuumskih vrečk.

Rebraste vakuumske vrečke

Rebraste vakuumske vrečke so primerne za uporabo na izven komorskih strojih. Na voljo so različne dimenzije rebrastih vakuumskih vrečk.

Vakuumske vrečke za kuhanje

Vakuumske vrečke za kuhanje so inovativne 2 slojne vrečke, ki imajo izjemno trdnost in močno sestavo ter jih lahko uporabljamo za pakiranje ostrih predmetov, ker preprečujejo predrtje vrečke in hkrati tudi za pakiranje zelo občutljivih izdelkov. Vrečke zaradi svoje sesetave omogočajo SOUS VIDE kuhanje do 120 °C v časovnem obdobju do 30 min in tudi kuhanje v parni konvekcijski pečici. Uporabljamo jih tudi za shranjevanje živil na prostem v shrambi ali v hladilniku. V našem gostinskem programu najdete standardne in rebraste vrečke za kuhanje.

ALUMINIJASTA IN ŽIVILSKA FOLIJA

Aluminijasta folija za ovijanje živil je na voljo v standardni širini 300 mm in 450 mm. Na kolutu je navitje 150 m aluminijaste folije.

Živilska folija za ovijanje živil je na voljo v standardni širini 300 mm in 450 mm. Na kolutu je navitje 300 m živilske folije.

Za večje potrebe po ovijanju živil prodajamo tudi MAXI ROLE živilske folije s širine 400 mm in 450 mm z navitjem 1500 m živilske folije na kolutu.

PP IN OPS POSODICE ZA DOSTAVO HRANE

PP posodice so zaradi svoje sestave vodotesne in odporne na toploto, zato dopuščajo možnost uporabe v mikrovalovki.

OPS posodice po svoji sestavi niso odporne na toploto in so primerne za različne slaščice in solate.

STIROPOR BOX IN ALUMINIJASTE POSODICE ZA TOPLE OBROKE

Stiropor box izdelki so namenjeni za enkratno uporabo pri dostavi hrane oziroma razvozu malic.

Na voljo so različne dimenzije stiropor box posodic.

Aluminijaste posodice so namenjene za dostavo tople hrane ali daljšo relacijo razvoza. Prednost aluminijastih posodic je v tem, da ohranijo hrano toplo dlje časa. Na voljo so različne dimenzije aluminijastih posodic skupaj s pokrovom.